Taken


U gaat samenwonen of trouwen? U heeft de woning van uw dromen gevonden? U wil starten met een eigen onderneming? Proficiat! Deze beslissing zal uw leven veranderen. Reden genoeg dus om goed doordachte beslissingen te nemen. Daarbij het nodige onafhankelijke en gepersonaliseerde advies krijgen, is geen overbodige luxe. Lees meer


Het takenpakket van de notaris komt neer op een breed werkterrein. Hij is terdege specialist en onafhankelijk raadgever in verschillende rechtstakken waaronder ondermeer erfrecht, familierecht en vennootschapsrechtLees meer (Bron: www.notaris.be)Heel wat mensen stappen ook doelbewust naar een notaris omdat hij voor hen een deskundig adviseur is in domeinen waar zijn tussenkomst wettelijk niet vereist is (de aangifte van een nalatenschap, handgiften, afspraken i.v.m. ongehuwd samenleven).

Het gaat telkens om advies bij afspraken tussen gezins- en familieleden, maar ook om dienstverlening aan ondernemers. Vaak moet er een evenwicht worden gezocht tussen privé- en professionele activiteiten.

Het werkterrein van een notaris bevindt zich grotendeels binnen de context van familierecht en erfrechtonroerende goederenvennootschappen en bemiddeling.

Google+

Twitter

Facebook

Subscribe